Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ve’ det

Statistisk set er der 5 elever i din klasse, der har misbrug tæt inde på livet. Ofte er problemet alkohol, men det kan også være piller eller et overforbrug af medicin. Og det er sjældent, man kan se det på folk.

 

Mange voksne med misbrugsproblemer er gode til at skjule det for omverdenen. Og mange børn og unge, der vokser op med de problemer i familien er også gode til at skjule det, for det kan være et stort tabu for dem. Se også Hvordan ser en misbruger ud?

 

Måske har du ikke selv tænkt over, hvorfor du tit har ondt i maven eller er ligeglad med skolen, hvorfor humøret svinger eller at du isolerer dig fra de andre i skolen. Måske har dine kammerater lagt mærke til det, men tør ikke spørge til årsagen.

 

Husk, projektGIV kan kun hjælpe, hvis du eller dine kammerater tager fat i os. Så kan vi sammen finde ud af om og hvordan, vi kan hjælpe dig.

 

GIV os chancen for at hjælpe dig.

 

SMS eller ring til: 20 55 08 55

Skriv til: mail@projektgiv.dk

 

Vi tjekker sms’er, telefonbeskeder og mail en gang om ugen. Så der kan gå op til en uge, inden vi ringer til dig.

 

De bedste hilsner fra os i projektGIV

 

 

Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner er gået sammen i projektGIV, som skal hjælpe børn og unge, der lever i en familie med stof-, pille- eller alkoholproblemer.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

ProjektGIV afvikles ved udgangen af 2019

 

I kan finde information om kommunernes andre tilbud på kommunernes hjemmesider:

 

www.greve.dk   ·  www.ishoj.dk   ·  www.vallensbaek.dk