projektGIV.dk, alkohol, piller, familie, hjælp, by kochfalk.dk

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ve’ det …

Du kan, som fagperson, være den vigtigste brik til at identificere børn og unge, der lever i familier med stof-, pille- eller alkoholproblemer.

Derfor introducerer vi projektGIV med støtte til børn og unge, lærere og pædagoger. I kan bestille gratis temapakker, der kan tilpasses undervisningen og formålet. Temapakkerne klæder jer på til at se signalerne hos børn og unge – og til at tage den første, svære samtale om problemerne. Projektet er et samarbejde mellem Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner (GIV). Det er også et forskningsprojekt, hvor forløb og resultater bliver dokumenteret.

Temapakker

Hvordan opfanger man signalerne hos børn og unge i familier med stof-, pille- eller alkoholproblemer? Og hvordan griber man den første samtale an? Temapakkerne er et gratis tilbud med viden og vejledning til skoler, SFO’er, fritids- og ungdomsklubber. Med udgangspunkt i specifikke emner får I bl.a.:

  • Støtte til de voksne, som arbejder med børn og unge i kommunen. I får udviklet viden og kompetencer inden for familier med stof-, pille- og alkoholproblemer.
  • Støtte til børn og unge via oplæg i skolen eller fritidsordningerne, så de bliver opmærksomme på deres muligheder i projektGIV.

Bestil materialet i dag. Læs mere om Temapakkerne her.

Tilbud til målgruppen

ProjektGIVs tilbud til selve målgruppen (8-24 år) er primært gruppeforløb, der kan kombineres med individuelle samtaler efter behov. Læs mere om grupperne her.

projektGIV.dk, alkohol, piller, familie, hjælp, by kochfalk.dk

ProjektGIV afvikles ved udgangen af 2019

 

I kan finde information om kommunernes andre tilbud på kommunernes hjemmesider:

 

www.greve.dk   ·  www.ishoj.dk   ·  www.vallensbaek.dk