projektGIV.dk, alkohol, piller, familie, hjælp, by kochfalk.dk

Stof-, pille- og alkoholproblemer kan opløse familier

Er du forælder med et stof-, pille eller alkoholproblem?

Eller er du i tvivl, om der overhovedet er et rusmiddelproblem? Svaret kan være enkelt. Børn fornemmer langt mere, end man tror og hvis dit barn har et problem – så er der et problem, men det kan være svært at tale om.

ProjektGIV har ikke tilbud specielt til voksne, der er i et misbrug, men vi har individuelle samtaler for de familier, hvor et eller flere børn er tilknyttet projektGIV. Familier, som gerne vil arbejde med familiedynamikken, så alle i familien trives bedre.

Alle forløb i projektGIV for børn under 18 år kræver mindst én forælder eller værges samtykke.

Er du en bekymret voksen?

Er du bekymret for, at din ægtefælle, din ex eller din nabo har et rusmiddelproblem, der går ud over børnene i deres familie? Eller er du måske bekymret for dit barns kammerats adfærd kan bunde i rusmiddelproblemer i familien? Så ring til projektGIV, så finder vi sammen ud af, om der kan gøres noget. Se evt. filmen fra psykiatrifonden her.

Arbejder du med børn og unge i dagligdagen og har observeret bekymrende adfærd hos én af dem, så har du flere muligheder for at hjælpe. Læs mere her under Fagpersoner.

Projekt GIVs tilbud

Bortset fra familiesamtaler, så er ProjektGIVs yderligere tilbud for børn og unge i alderen 8-24 år, der er bosiddende i Greve, Ishøj og Vallensbæk kommuner. Læs mere om vores tilbud her.

Er du ældre end 24 år, så findes der andre tilbud om hjælp. Nogle af dem kan du finde her:

Pitstop

Pitstop er Ishøj Kommunes behandlingssted for unge under 35 år med et misbrug af hash eller såkaldte feststoffer som kokain, amfetamin og ecstasy.

 

Omega

Et tilbud til misbrugsramte unge og deres familier i Greve Kommune.

 

Greve Rusmiddelcenter

Helhedsorienteret behandling til borgere i Greve Kommune med stof- og alkoholproblemer.